Sóc Quim Oriol, apasionat de l'esport i l'osteopatia. Benvinguta a la meva pàgina, un espai interactiu i una font d'informació on tothom qui vulgui podrà aprofundir en temes d'interés general. Em dedico a tractar de manera global tot el que comprèn l'estat físic i la salut de les persones, cobrint tot el procés des de la lesió fins a la reintroducció esportiva i la condició física.

© 2017 Quim Oriol!

Blog

quimoriol.com / News  / Benvinguts al meu blog!

Benvinguts al meu blog!

Benvinguts al meu blog, un espai dedicat a tots els usuaris, i on s’aniran introduint articles d’interès divers, fonamentalment Osteopatia, Entrenament i Salut. Un espai interactiu i una font d’informació on tothom qui vulgui pugui aprofundir en temes d’interès general, com per exemple consells per a prevenir lesions, investigacions sobre tractaments osteopàtics, tècniques d’entrenament per a atletes, musculació i prevenció de lesions, etc.

Un espai de diàleg i consulta d’informació útil per a les vostres necessitats i dubtes, i on puguem interactuar directament per ajudar-vos a resoldre les inquietuds més particulars.

Així doncs, aniré actualitzant periòdicament el blog, afegint entrades de temes tant diversos com per exemple:

Prevenció de la lumbàlgia

Combatre l’estrés

Mals de cap i cefaleas

Tonificació i musculació

Pèrdua de pes

Sòl pèlvic i embaràs

ETC.

 

Us dono la benvinguda doncs al vostre espai de salut!

 

 

Share
No Comments

Leave a Reply