Sóc Quim Oriol, apasionat de l'esport i l'osteopatia. Benvinguta a la meva pàgina, un espai interactiu i una font d'informació on tothom qui vulgui podrà aprofundir en temes d'interés general. Em dedico a tractar de manera global tot el que comprèn l'estat físic i la salut de les persones, cobrint tot el procés des de la lesió fins a la reintroducció esportiva i la condició física.

© 2017 Quim Oriol!

Bio

Vaig néixer a Mataró un 8 d’Agost de 1986.

Tota la meva vida he viscut de manera activa, practicant diversos esports; d’aquí cap allà. Vaig començar amb el bàsquet i futbol fins que un dia em varen posar una raqueta a la mà. Va ser la meva perdició. Porto des dels 8 anys dedicat a entrenar i competir en aquest esport, però sempre amb l’objectiu de ser entrenador i ajudar altres esportistes a millorar en aquest esport.

Va ser als 16 anys quan vaig decidir abandonar l’esport competitiu per a dedicar-me als estudis i a la docència esportiva.

Sóc llicenciat en ciències de l’activitat física i l’esport per l’INEFC de Lleida, i porto més de 15 anys d’experiència professional en la preparació i l’entrenament de tenistes de tots els nivells. Poc a poc he anat deixant la pista per especialitzant-me en la preparació física més específica.

Mogut per la meva inquietud per ajudar a la gent a millorar la seva salut i el seu estat físic, vaig decidir emprendre els estudis en Osteopatia a la Escola d’Osteopatia de Barcelona, centre adscrit a la UPF i amb la col·laboració amb la European School of Osteopathy (Anglaterra).

Des d’aleshores he treballat de manera global tot el que comprèn l’estat físic i la salut de les persones, cobrint tot el procés comprès des de la lesió fins a la reintroducció esportiva i la condició física.